Consiliu Consultativ

Andrei Cornea

.

Andrei Cornea predă filozofia politică la Universitatea din București. A scris studii de filozofie clasică și modernă, a tradus extensiv din Platon, Aristotel, Plotin, Epicur. În ultimii ani a publicat și cîteva opere de ficțiune. Scrie săptămînal editoriale la revista 22 și la Dilema veche. De-a lungul timpului, a primit mai multe premii literare și academice, ultimul dintre acestea fiind premiul pentru proză al Uniunii Scriitorilor din România pentru 2017.

Brett Loyd

.

Președinte și CEO al Bullfinch Group, Brett Loyd este un cercetător și un strateg de campanii de top din Statele Unite ale Americii, fiind unul dintre puținii analiști politici care au prezis cu precizie rezultatele alegerilor prezidențiale americane din 2008, 2012, 2016 și 2020.

Bazându-se pe metode care reduc bias-urile și influențele externe, Brett și-a construit de-a lungul timpului o reputație de partener de încredere al diverșilor candidați în cursa prezidențială, pentru Congres sau pentru poziția de guvernator. De asemenea, serviciile de consultanță au inclus și sectorul privat și comunitatea de relații internaționale. Citeste mai mult…

Răzvan Predica

.

Răzvan Predica, cu peste 20 de ani de experiență lucrând pentru companii multinaționale mari care activează în domenii precum: FMCG, tehnologie, retail și farmaceutic și-a dezvoltat pe parcursul carierei abilități de conducere care îl fac potrivit pentru a lucra în orice mediu de business. Combinând natura sa orientată către oameni cu strategiile de dezvoltare a afacerilor, a condus si integrat cu succes echipe în perioadele de tranziție ale companiilor în care a activat. Profesionist complet, cu vaste cunoștințe și experiență,  poate aduce o contribuție valoroasă la dezvoltarea oricărui tip de afacere.

Laurian Lungu

 

Laurian Lungu este cofondator al think-tank-ului Consilium Policy Advisors Group. D-nul Lungu este advisor economic de mai bine de 12 ani. Inainte de aceasta, D-nul Lungu a lucrat in domeniul academic, in activitatea de cercetare economica, predand totodata cursuri de macroeconomie si matematica aplicata in Marea Britanie, la departamentul de economie al universitatii din Cardiff.  Citeste mai mult…

Darie Cristea

 

Darie Cristea este sociolog, conferențiar universitar doctor și prodecan al Facultății de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti. Predă cursuri de Sociologie politică, Metodologia cercetării sociologice, Metodologia relaţiilor internaţionale şi a studiilor de securitate. Este autor al mai multor cărţi şi articole, atât ştiinţifice cât şi pentru marele public.

Barbu Mateescu

 

Sociolog, născut la București în anul 1981. A absolvit în anul 2005 cursurile de lungă durată a două facultăți din cadrul University of Pennsylvania (SUA): sociologie și istoria religiilor. În anul 2007 a absolvit programul de master în politică comparată din cadrul Facultății de Științe Politice a Universității din București. De atunci și până acum a lucrat în România, în calitate de consultant independent, în domenii precum sociologia politică/ electorală, demografia și inegalitățile de dezvoltare regională. În 2017 a început o colaborare cu antrepriza jurnalistică PressOne, pentru care scrie articole practic săptămânal.

Radu Dudău

 

Radu Dudău este director și co-fondator al think-tank-ului Energy Policy Group (EPG), specializat în politici energetice și climatice. Este absolvent al Facultăților de Fizică și de Filosofie ale Universității „Al. I. Cuza” din Iași, doctor în filosofie al Universității Konstanz și doctor în științe politice – Relații Internaționale al SNSPA. Radu este conferențiar universitar la Facultatea de Filosofie a Universității București, unde predă Teoria relațiilor internaționale, Analiza conflictelor internaționale și Etica relațiilor internaționale.