Remus Ioan ȘTEFUREAC

Remus Ioan ȘTEFUREAC

PREȘEDINTE

Remus Ioan Ștefureac este președintele think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group, și director general al INSCOP Research, una dintre cele mai active și respectate companii de cercetare sociologică din România. Anterior, a lucrat pentru o perioadă în diplomație la Ambasada României din Statele Unite ale Americii. În 2005 a fondat Strategic Thinking Group, o companie de consultanță sprecializată pe activități de cercetare, comunicare și elaborare/evaluare de politici publice. Este licențiat în Științe Politice și deține un Master în Guvernare și Dezvoltare Instituțională. Teza sa de doctorat acoperă subiectul vast al măsurilor active, dezinformării și propagandei. A publicat cărți, capitole de cărți, articole în jurnale din România și străinătate și sute de analize și editoriale în Ziarul Financiar, Cronica Română, Adevărul, G4media.ro sau revista Cultura. De asemenea, este un contributor obișnuit la diverse canale de radio și televiziune în calitate de analist politic.

Ada CORNEA

Ada CORNEA

DIRECTOR EXECUTIV

Licențiată în domeniul comunicării și al administrației publice, Ada Cornea are o experiență de peste un deceniu în gestionarea campaniilor de marketing politic sau de relații publice. În prezent este director executiv al INSCOP Research, fiind responsabilă de coordonarea diverselor proiectele de cercetare. Ea este foarte dedicată respectării termenelor limită, precum și a celor mai înalte standarde în colectarea și procesarea datelor.

Roxana BRATU

Roxana BRATU

PROJECT MANAGER

Roxana Bratu este doctor în Sociologie, titlu obținut în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București. Lucrează în prezent în cadrul INSCOP Research, fiind interesată în mod special de schimbările de la nivelul opiniei publice, analiza de discurs politic și reprezentările mediatice.