Președinte și CEO al Bullfinch Group, Brett Loyd este un cercetător și un strateg de campanii de top din Statele Unite ale Americii, fiind unul dintre puținii analiști politici care au prezis cu precizie rezultatele alegerilor prezidențiale americane din 2008, 2012, 2016 și 2020.

Bazându-se pe metode care reduc bias-urile și influențele externe, Brett și-a construit de-a lungul timpului o reputație de partener de încredere al diverșilor candidați în cursa prezidențială, pentru Congres sau pentru poziția de guvernator. De asemenea, serviciile de consultanță au inclus și sectorul privat și comunitatea de relații internaționale.

Mai mult, având în portofoliul său campanii de succes la cel mai înalt nivel al politicii americane, în rândul  mai multor ONG-uri și clienți Fortune 500, Brett are o vastă experiență care îi permite să activeze ca partener și consultant pentru firme de relații internaționale, pentru ambasadori și personalul lor diplomatic. De asemenea, Brett a ținut prelegeri despre peisajul politic din SUA pentru delegații din peste 100 de țări și pentru mai multe universități din întreaga lume.

Brett Loyd și-a început cariera în statistică și științe politice după ce a absolvit Universitatea de Stat din Iowa, respectiv Universitatea Iowa de Nord. După debutul său în politica de stat, Brett s-a mutat la Washington, DC în 2007, unde el și soția sa încă locuiesc alături de câinele lor Falkor și peștele auriu Doug.